Certificering

IBOR Advies B.V. vindt het belangrijk dat u weet welke kwaliteit u van ons mag verwachten. Vandaar dat wij veel aandacht aan onze eigen kennis en diploma’s schenken.

Certificaten Chris Verstappen

  • SBB erkend

IBOR is SBB erkend (nummer 100186052). Hierdoor mogen en kunnen wij cursisten begeleiden bij hun stage op niveau 1 tot en met 5.

  • VCA voor leidinggevenden

Veiligheid op het werk is belangrijk. Met de aanwezige ervaring en het behaalde certificaat heeft ook dit onderwerp de nodige aandacht.

  • Lidmaatschap College van Deskundigen Groenkeur tot september 2012

Sinds 2008 is Chris lid geweest van het College van Deskundigen groen voor Groenkeur. De norm zoals deze nu gebruikt wordt is ook mede door invulling en aanvulling van Chris tot stand gekomen.

  • Gecertificeerd controleur Handboek Bomen 2014

Als gecertificeerd Controleur Handboek Bomen 2014 is Chris beschikbaar voor kwaliteitscontroles conform Handboek Bomen 2014.

beeldmerk_controleur

  • Data inspecteur bomen

Chris heeft begin oktober 2019 met goed gevolg examen gedaan voor Data Inspecteur bomen. Hij is dan ook opgenomen in het Landelijk Register als gecertificeerd Data Inspecteur bomen. Heeft u behoefte aan een Data Inspecteur bomen dan kunt u een beroep op hem doen en een afspraak maken via de site of 06 nummer.

Data inspecteur bomen