Contact

Kom in contact met de adviseurs van IBOR Advies!
Vul simpelweg het onderstaande formulier in of stuur direct een mail naar de gewenste persoon (scroll naar onder).


Chris Verstappen
Foto Chris Verstappen

Eigenaar van IBOR Advies b.v.
Chris Verstappen, heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en uitvoeren van aanleg en onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Al sinds 1990 heeft hij door heel Nederland projecten begeleid, uitgezet en gecoördineerd. Door zijn brede achtergrond kan hij gemakkelijk verbindingen leggen tussen de diverse disciplines, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is namelijk zijn persoonlijke overtuiging dat er zo min mogelijk verspild moet worden in het leven. Alles wat we doen moet nuttig zijn.

Delen van kennis
Door een goede koppeling van theoretische kennis en praktijkervaring heeft Chris een duidelijke visie van hoe de openbare ruimte goed tot zijn recht kan komen. En hij is altijd graag bereid deze kennis en ervaring te delen met anderen. Of dit nu door middel van praktijkbegeleiding is of door het opstellen van specifieke (strategische) plannen.

Tel. +31 6 53812882
mail. info@ibor.nl

Linkedin


Stefan Verstappen

Zoon van Chris Verstappen, veel mogen zien vanaf de zijlijn.
Binnen IBOR Advies bezig met de bestrijding van Japanse duizendknoop en andere invasieve plantensoorten. Tevens bezig met miscanthusteelt en de toepassing hiervan als mulchlaag in plantsoenen.

Tel. +31 6 11961260
mail. Stefan@ibor.nl

Linkedin