IBOR Trainingen

Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. IBOR Advies B.V. deelt deze kennis graag met anderen, Bijvoorbeeld als gastspreker of dagvoorzitter tijdens een evenement. hieronder volgt een kleine opsomming waaraan u kan denken

Interessante workshopbegeleiding
Eigenaar Chris Verstappen heeft veel ervaring in het toespreken van grote groepen. Hij weet mensen op een leuke en leerzame manier mee te nemen in de soms ingewikkelde materie van onze omgeving. Zijn brede achtergrond maakt Chris een interessante workshopbegeleider. Zo is hij bijvoorbeeld thuis in de wereld van cultuurtechniek tot groenvoorziening en van verkeersmaatregelen tot leidinggeven en management.

Onderwijsbevoegdheid
Chris Verstappen heeft bovendien een 2de graads onderwijsbevoegdheid. Deze onderwijsbevoegdheid heeft hij behaald aan de STOAS. Tijdens de afgelopen jaren heeft hij al vele lessen en instructies verzorgd.
Zo verzorgde hij bij De Risse in Weert een training in het geven van instructies op voormanniveau. Deze lessenreeks heeft Chris in samenwerking met de Pedagogisch Technische Hogeschool opgezet. Daarnaast heeft hij een lessenreeks ”Begroten en calculeren, plannen” verzorgd voor een groep omscholers aan Helicon Eindhoven.
Ook bij Citaverde in Roermond wordt Chris regelmatig gevraagd als docent. Zo verzorgde hij eerder al een algemene les over aanbesteden aan TRI (voormalig GOA) leerlingen. En gaf hij klassikaal les aan TRI-leerlingen over het onderwerp ”Begroten, calculeren en plannen”.
En onlangs heeft hij samen met leerlingen van TRI (voormalig GOA) een opname gemaakt op het Floriadeterrein in Venlo. En aan de hand van deze opname en toelichting over het terrein hebben ze samen een plan van aanpak, begroting en planning opgezet. Leerlingen hebben dit in groepen uitgewerkt, daarna klassikaal besproken en waar nodig aangepast. Uitvoering vond plaats onder begeleiding van TRI.

Bestek calculeren of lezen ter voorbereiding op een aanbesteding
Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij al de nodige bestekken gelezen en uitgewerkt. Ook als sparringpartner, om te overleggen over de te volgen strategie voor de aanbesteding, zijn er zeker mogelijkheden.
Interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!