Nieuws

Hieronder staan een aantal nieuwtjes die IBOR Advies B.V.  graag wil delen. Bekijk de rest van de site voor meer informatie.

Uitbreiding IBOR Advies B.V. met kennis, kunde en ervaring door nieuwe medewerker.

1 juli 2020 is Stefan Verstappen bij IBOR Advies B.V. in dienst gekomen.

Stefan heeft milieukunde op de HAS in Den Bosch gestudeerd. Na deze studie is hij gaan werken in de voedselindustrie en doorgestroomd naar de chemische industrie. Naast deze banen heeft hij altijd veel belangstelling gehad en menigmaal meegedacht over vraagstukken van IBOR Advies B.V.

Een recent project en nieuwe tak in het bedrijf is de teelt van Miscanthus Giganteus (Olifantengras). Miscanthus is een snelgroeiend plantensoort waarbij het eindproduct een breed toepassingsgebied kent van cellulose tot onkruidbestrijder. In de afgelopen jaren is Stefan regelmatig in contact gekomen met deze plant (op het gebied van energie, teelt en andere toepassingen).

We zijn blij dat Stefan ons gaat ondersteunen met de projecten over Miscanthus zodat de plant optimaal benut kan worden in zijn mogelijkheden. Tevens zal hij ondersteunen in de projecten met betrekking op de Japanse duizendknoop, een invasieve soort die we bestrijden met de Rootwave (electriciteit).

 OVN-taart voor IBOR advies

Link naar onderstaande berichttekst op Nederweert24

IBOR Advies uit Nederweert is het jongste lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigde Henk Knapen namens de OVN een taart van bakkerij Broekmans aan.

IBOR Advies
IBOR Advies B.V. adviseert in de werkgebieden die te maken hebben met de openbare ruimte. Je kunt daarbij denken aan de voorbereidende werkzaamheden aanleg en onderhoud van plantsoen, parken, bossen, vaarwegen en particuliere tuinen. Hun werkgebied bevind zich in driekwart van Nederland waarbij ze aannemers, ondersteunen met plannen van aanpak, calculaties en projectbegeleiding. Voor overheden schrijven ze bestekken en helpen ze bij aanbestedingstrajecten met bijbehorende directieramingen. Daarnaast voeren ze boominspecties en boomtechnische onderzoeken uit met adviesrapportage o.a. middels PICUS meting (geluidstomograaf). Meer weten over IBOR Advies? Neem eens een kijkje op de website.”

 

 

Koninklijke onderscheiding Chris Verstappen

Chris Verstappen voert, naast zijn bedrijf, veel vrijwilligerswerk uit. Hiervoor is hij 26 april 2018 onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hieronder een klein overzicht van al deze werkzaamheden.

  • Vanaf 1982 was hij als vrijwilliger en vanaf 1990 tot 1997 als voorzitter betrokken bij het Kindervakantiewerk Nederweert.
  • Vanaf 1983 is hij actief voor Scouting Nederweert (destijds Scouting Paus Pius X) als kaderlid, adviseur jongerentak en pivo’s, voorzitter van de scoutinggroep en het waterbestuur en vanaf 2013 tot 2017 als voorzitter.
  • Vanaf 2005 is hij betrokken bij Scouting regio Weert. Van 2005 tot 2015 als voorzitter en vanaf 2015 als vrijwilliger en adviseur.
  • In de jaren 2013 tot en met 2016 was hij actief voor Scouting Nederland. In deze periode heeft hij zich belangeloos ingezet voor de realisatie van Scoutinglandgoed Zeewolde, een nieuw evenementen- en kampeerterrein van scouting. Onder zijn bezielende leiding heeft de inrichting van het circa 30 hectare grote terrein plaatsgevonden.
  • In de periode 2006/2007 was hij betrokken bij de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) dat in juli 2007 in Nederweert heeft plaatsgevonden
  • Vanaf 2006 tot en met 2017 is hij enthousiast bezig geweest met de actie Nederweert Schoon! Deze actie heeft tot doel bewustwording te kweken voor een schone omgeving door samen met scholen/kinderen, verenigingen en burgers een jaarlijkse opruimactie in de natuur te houden.
  • Vanaf 2008 zet hij zich samen met anderen in voor de realisatie van een Leefbaarheidspark op het voormalige OLS-terrein aan de rand van Nederweert, nabij de A2.

Vijf jarig jubileum

Sinds 1 augustus 2017 bestaat IBOR Advies 5 jaar! Nog altijd werken wij vol passie aan het integraal beheer van de openbare ruimte. Nu op naar 10 jaar IBOR Advies.

Nieuwe Site

Begin maart is de nieuwe site van IBOR Advies B.V. de lucht in gegaan!
Bekijk ook de site ibor trainingen die enkele maanden geleden online is gegaan.

Trikke

Sinds kort heeft IBOR Advies B.V. een Trikke (elektrische driewieler) ter beschikking. IBOR Advies B.V. kan hiermee ondersteuning bieden in het monitoren van de openbare ruimte en/of zelf deze controles uitvoeren. Dit gebeurt op een duurzame manier doordat de accu van deze Trikke met zonne-energie wordt opgeladen. De Trikke gaat tot 25km/h, heeft geen uitstoot, is 100% recyclebaar en is gemakkelijk opvouwbaar mee te nemen.

Neem gerust contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van de Trikke met IBOR Advies B.V.