Trainingen op maat

De blijvende leerlijn is voor iedereen belangrijk. Of het nu gaat om herhalingscursussen of nieuwe cursussen, trainingen of opleidingen.

Belangrijk is dat de scholing effectief en nuttig is. Daarom zijn opleidingen op maat het beste om toe te passen voor bedrijven. Iedereen kan zijn/ haar wensen naar voren brengen en de inhoud is daarmee af te stemmen op voorkennis en ervaring.

Met onze ervaring van het vak zijn wij in staat om gepaste trainingen of opleidingen aan te bieden. Aan het eind van de training is het mogelijk om een certificaat te ontvangen.

Mogelijke trainingen IBOR

Voorbeelden van trainingen:

Plantenkennis voor boomverzorgers; in 3 dagdelen worden zo’n 150 bomen bekeken en toegelicht. Levend materiaal wordt in de les gebruikt.

Plantenkennis voor hoveniers; in 3 dagdelen worden zo’n 150 planten en bomen bekeken en toegelicht. De lijst wordt samengesteld aan de hand van de door uw bedrijf gebruikte bomen en planten.

Plantenkennis voor groenvoorzieners; in 3 dagdelen wordt het assortiment van 150 stuks planten in het openbaar groen bekeken en toegelicht. Dit kan een mix zijn van heesters, bosplantsoen en bomen.

Plantenkennis in een mix van bomen, heesters, bosplantsoen, vaste planten en/of onkruiden;  in 3 dagdelen worden 150 stuks bomen en planten bekeken en nader toegelicht.

Beeldbestekken in de praktijk; wat wil dit zeggen. Hoe lees ik een bestek, welke acties , wat is een nulsituatie, waar moet ik op letten tijdens de uitvoering

Kaartlezen, tekening lezen; in het werkveld kom je vele soorten tekeningen tegen met allemaal verschillende schalen. Hoe maak ik een efficiënte routing voor mijn werk aan de hand van een kaart.

Bij bovenstaande trainingen kan een lesboek, als naslagwerk,  worden verstrekt.

kom in contact!